donderdag 5 november 2015

XXL VLOOIENMARKT in Wijchen

VLOOIENMARKT XXL


zondag 29 November
van 10.00 tot 17.00 u 
in de Olympic hallen 
Nieuweweg 203 in Wijchen
 
Wij staan  hier natuurlijk voor het weeshuis en de WakaWaka lampjes


Komen jullie ook??


Veel mensen uit de omgeving van Wijchen en Nijmegen hebben van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om ook een kraampje te huren op deze markt. Zij hebben thuis een grote opruiming gehouden !! Zij zullen op deze vlooienmarkt hun overtollige huisraad verkopen. Voor de bezoeker van dit evenement is dit de uitgelezen kans, om voor een appel en een ei het huis eens wat op te fleuren met leuke dingen.
Dus bent u op zoek naar een ouderwetse spiegel ? Mist uw slaapkamer net die ene antieke sfeerlamp ? Bent u een fervent verzamelaar van snuisterijen en curiositeiten ? Of houdt u gewoon van die gezellige “ Vlooien-marktsfeer “ ?? Kom dan naar deze Mega XXL Vlooienmarkt. Er zullen meer dan 200 kramen opgesteld staan in beide hallen!
De entree voor deze XXL VLOOIEN-MARKT bedraagt 4 Euro p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Er zijn rondom het complex voldoende gratis parkeervoorzieningen.
Het complex is eenvoudig te bereiken : Volg in Wijchen de borden “Wijchen – Oost “ en de pijlen richting de vlooien-markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten